Gitaarles

Voor gitaarles in Heerhugowaard kunt u terecht bij:
 
www.gitaarlesheerhugowaard.nl (Klaus Tol) of www.gitaar-les.nl (Michael Barkey)
 
Zowel Klaus als Michael geven les door zoveel mogelijk je favoriete liedjes te leren spelen. En noten hoef je niet te leren bij ons!
 
www.gitaarlesheerhugowaard.nl
Kwaliteit, professionaliteit, ontspanning en plezier. Het juiste adres voor jong en oud. Het is belangrijk dat leerlingen op hun eigen niveau leren spelen, de juiste aandacht krijgen en het naar hun zin hebben. Koffie, thee en frisdrank zijn altijd aanwezig. Gitaarles Heerhugowaard hanteert de moderne lesmethode, waarbij de basis uitgaat van akkoordenleer en men aan de hand hiervan liedjes leert spelen. Naarmate de leerlingen vorderen mogen ze ook zelf hun favoriete liedjes voorstellen.
 
www.gitaar-les.nl
Mijn vader speelde ook en heeft mij leren spelen. Ik speelde alleen maar wat ik leuk vond. Dat was de muziek waar mijn vader van hield: rock 'n' roll & country. Wat ik thuis met mijn vader speelde waren liedjes van Elvis, the Beatles, Buddy Holly, Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival. Voor jongere leerlingen zegt dat misschien niet zo veel. Maar als je vraagt wie de favoriete bands zijn van de bands waar jij nu van houdt, dan zullen vaak bovenstaande namen genoemd worden. Ja ook Kurt Cobain had het over the Beatles ... over de invloeden uit de jaren zestig en zeventig. Ik leer jou wat je leuk vindt...